Marjan Vink – klassiek homeopaat

Opgroeien op een boerderij gaf mij de kans om veel buiten te zijn en het ontwikkelde bij mij de verwondering over de natuur.

Tijdens mijn opleiding International Business koos ik voor een studiejaar met stage in Spanje. Ik deed nieuwe ervaringen op en ontmoette andere mensen.

Het contact met de ander heb ik altijd leuk gevonden. We zijn allemaal anders, hebben ieder een eigen kijk op de wereld en juist al die verschillen dagen mij ook telkens uit om mezelf te durven zijn, waar ik ook ben.

Begin 30 werd ik samen met mijn vriend de trotse ouders van een dochter en een zoon, dochterlief gaat dit jaar haar studie afronden, zoonlief start met een studie mediavormgeving.  ‘Tweede moeder’ mag ik zijn voor een zoon van 29 jaar.

Marjan Vink - Klassieke homeopathie

Marjan Vink – studie klassieke homeopathie

Toen mijn jongste naar school ging, begon ik te studeren aan de Hogeschool Hippocrates, de oudste opleiding voor natuurgeneeswijzen in Nederland.

Klassieke homeopathie heeft mijn passie omdat deze natuurgeneeswijze de geneeskracht van jouw lichaam aanspreekt, jouw zelfgenezende vermogen in werking zet, om zo een voor jou zo optimaal mogelijke gezondheid te bereiken.

Klassieke homeopathie met passie

Klassieke homeopathie ondersteunt elk individu in zijn unieke levenskracht. Aan de hand van jouw hulpvraag en het gesprek dat we hebben wordt een voor jou, best passende homeopathische middel gekozen. Daarmee prikkel je je zelfgenezende vermogen en geef je jouw lichaam en geest de kans om weer in de meest ideale balans te komen. Een natuurgeneeswijze, 100% gebaseerd op de zelfwerking van de natuur.

De vanzelfsprekendheid van de natuur om volgens bepaalde verhoudingen te groeien, de Gulden snede, fascineert mij. Dit werd het uitgangspunt voor mijn beeldmerk. Deze gulden snede-verhouding zie je terug in de groei van planten, in onze lichaamsbouw, in de vorm van het sterrenstelsel, maar ook in de muziek-toonladder en in de architectuur.

Webproof Webdesign Wordpress