Ervaringen

M’n hoofdpijn is stukken minder

Ik had veel last van hoofdpijn, tegen migraine aan en dit beïnvloedde vaak mijn dagelijkse bezigheden. Hoofdpijn heb ik altijd gehad, ik wilde geen pijnstillers slikken maar er moest wel verandering komen. Wat me verbaasde is dat Marjan alles meeneemt in het consult om een compleet plaatje te maken van mijn gezondheid. Daardoor bedacht ik dat heeft er natuurlijk ook mee te maken. Je gaat heel erg nadenken over je eigen lichaam, daar moet ik het toch mee doen. Mijn hoofdpijnklachten zijn echt stukken minder, dit resultaat bereikte ik vrij snel. Ik vind Marjan een fijn persoon om mee te praten, zij straalt rust en vertrouwen uit. 
Annemieke, Hoofddorp 

Maagklachten

Door vervelende dingen op mijn werk, kreeg ik enorme last van mijn maag. Ik was misselijk, had verminderde eetlust en er lag echt een knoop in mijn maag. Het fijne van Marjan is dat ze goed naar je luistert, de juiste vragen stelt en je vooral op je gemak laat voelen. Ze heeft me een aantal keren gemasseerd wat een hele ontspannen uitwerking had. Daarnaast heb ik een homeopathisch middel gekregen ter vermindering van het branderige gevoel in mijn maag. De sfeer in de praktijkruimte is rustgevend, warm en professioneel. Ik kan Marjan van harte aanbevelen.
Jonne, Uithoorn

Professioneel

Na een zware periode van lichamelijke en geestelijke onevenwichtigheid besloot ik het ‘alternatieve circuit’ in te gaan. Bij voorkeur in de buurt en een alternatieve geneeswijze die zich heeft bewezen. Ik heb op internet gezocht en gevoelsmatig gekozen voor mevrouw Vink. De website gaf mij voldoende vertrouwen om deze weg te kiezen.
Ben zeer dankbaar voor de professionele ondersteuning en begeleiding.
S.Y.M. Metselaar-Hou

Weer soepel lopen

Ik kwam met problemen met lopen en stijfheid bij het opstaan. Na een half jaar homeopathie is dit sterk verbeterd, ik loop weer uren achterelkaar zonder enige pijn. Ook de volgende dag kan ik prettig lopen. Ik heb geen terugval meer en mijn energie is sterk verbeterd
Saskia, Hoofddorp

Operatiebegeleiding

Marjan, mijn ervaring met jou is: Dat je heel gedreven bent. Rustig en kennis van je vak hebt. Jij hebt mij heel goed door twee heupoperaties geleid.
Til, Aalsmeer

Blaasontsteking

Vorig jaar werd ik op een ochtend wakker en voelde me niet lekker. Tijdens het plassen voelde ik een brandende pijn die ik al eens eerder had gevoeld; een beginnende blaasontsteking. Gaandeweg de ochtend werd het erger en ik zag me de volgende dag al bij de huisarts zitten voor een antibiotica-kuur. Daar heb ik zo’n hekel aan; die troep maakt zoveel kapot in je lijf, maar wat moet, dat moet.
Tegen de middag kwam ik Marjan tegen en ze vroeg meteen wat er scheelde. Ik zag er ook moe en ziek uit. Toen ik over mijn klachten vertelde bood ze me aan me op homeopathische basis te proberen te helpen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik daar nogal sceptisch over was maar inmiddels was de pijn zo schrijnend ( en de huisarts niet meer te bereiken) dat ik dankbaar op haar aanbod inging.
Eind van de middag kon ik bij Marjan terecht en ze stelde me 100 en 1 vragen. Ze nam er alle tijd voor en aandacht voor. Een beetje bedremmeld nam ik uiteindelijk 3 miniscule korreltjes aan die ze me voorschreef. Heb ze thuis zelfs een beetje lacherig ingenomen; als dit een antibiotica-kuur moest vervangen…? Maar laat op de avond leek het plassen minder branderig te voelen en s’morgens waren als door een wonder alle klachten verdwenen! Kon het gewoon niet geloven! Heb meteen Marjan dankbaar op de hoogte gesteld en als ik nog eens klachten heb ga ik eerst de homeopathische weg bewandelen. Mijn scepsis was meteen verdwenen.
Marjan; nog hartstikke bedankt. Mijn vertrouwen in je is groot!

Mathilde, Hoofddorp

Verlamming

Vorig jaar raakte het konijn ‘Knufs’ van mijn broer tijdens een hectische periode aan een achterpoot verlamd. Ik heb het beestje naar mijn huis gehaald omdat het duidelijk een rustige omgeving nodig had en ben ermee naar de dierenarts gegaan. De dierenarts gaf het konijn een injectie en vertelde me dat hij eigenlijk nog niet eerder had meegemaakt dat een konijn volledig herstellen kon als het eenmaal was verlamd. Hij had verschillende gevallen meegemaakt waarbij het maximale herstel in een enkel geval 80% was. Ik besloot me hier niet bij neer te leggen en schakelde Marjan in, die ik heb leren kennen als een kundig en onbevooroordeeld persoon en homeopaat. Ik legde haar het geval voor en zij stuurde mij een homeopathisch middel toe dat ik het konijn heb toegediend. Verder zorgde ik ervoor dat het konijn in een rustige, schone omgeving kon vertoeven en plukte ik elke dag verse kruiden en planten. Na twee maanden was het konijn 100% genezen. De dierenarts vond het ook een geweldig resultaat. Ik ben ervan overtuigd dat de combinatie van factoren, maar beslist ook het homeopathische middel ertoe hebben bijgedragen dat Knufs volledig is hersteld. Ik zou Marjan ook vanuit volle overtuiging aanraden aan vrienden en familie, maar ook aan diegenen die problemen hebben met hun dier.
Martine R., Zaandam

Webproof Webdesign Wordpress